social image

Уписите за новата учебна година 2020/ 21 во Пикадили С започнаа

Учете од најдобрите и со најдобрите. Запишете се на јазичен курс во Пикадили С, училиште со докажан успех и врвни резултати.

Наставата оваа учебна година ќе биде организирана согласно тековната ситуација и препораките на Министерството за образование и Министерството за здравство. 

Пикадили С е подготвено да обезбеди три начини на учење - со физичко присуство, он-лајн или комбинирана настава (физичко присуство и он-лајн), но истото ќе зависи од одлуките на надлежните Министерства.


Уписи до 12.09.2020 Наставата почнува на 16.09.2020.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести