ВЕСТИ И НАСТАНИ

Сертифицирани согласно ISO 9001

Piccadillys работи согласно стандардот за квалитет ISO 9001од 2010. Првата сертификација по ISO 9001:2008 беше во 2010 година, а потоа во 2013 ресертификација.

Прочитај повеќе

Отсега и Германски според училишни програми

Покрај редовните курсеви по германски јазик Piccadilly S нуди и курсеви или индивидуални часови според програмите во училиште.

Прочитај повеќе