social imagesocial imagesocial image
Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

 • Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

 • СО СТРЕМЕЖ КОН СОВРШЕНСТВО
  --------
  Подготовка за меѓународно признати сертификати

 • УЧИМЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ОД МАЛИ НОЗЕ
  ---------
  Курсеви за деца, средношколци и возрасни

ЗАПЛОВЕТЕ СО НАС ВО СВЕТОТ НА ЈАЗИЦИТЕ

Нашето училиште нуди јазични курсеви по англиски, германски, италијански, шпански, француски, албански и македонски јазик за странци. Се работи по програми од Express Publishing, Oxford, MacMillan, Hueber, Klett и Cornelsen.
*ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СТЕПЕНОТ СЛУШАТЕЛИТЕ ПОЛАГААТ ФИНАЛЕН ТЕСТ И ПО НЕГОВОТО УСПЕШНО ПОЛОЖУВАЊЕ СЕ ЗДОБИВААТ СО ДИПЛОМА ЗА СООДВЕТНИОТ ЈАЗИК.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Располагаме со квалификуван кадар кој долги години работи како тим и професионално ги извршува сите услуги кои ги нудиме.
Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик... 07.6.2022 ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици. ... Види детали
Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се! 15.1.2022 Јануарски интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици. Види детали
Септември ни тропа на врата 31.8.2021 Уписи до 10.09.2021 од 12 до 20 часот. Почеток на наставата 15.09.2021. Види детали
Види ги сите нови вести

4500+
Преводи

300+
Клиенти

6000+
Слушатели