УСЛУГИ
ПРЕВОДИ

Училиштето за странски јазици Пикадили С нуди секаков вид стручни, судски и општи преводи на наведените странски јазици на македонски и обратно.
 
  • Англиски
  • Германски
  • Италијански
  • Француски
  • Албански
Имате потреба од нашите услуги?
Ние можеме да помогнеме.