ВЕСТИ И НАСТАНИ

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе

Септември ни тропа на врата

Уписи до 10.09.2021 од 12 до 20 часот. Почеток на наставата 15.09.2021.

Прочитај повеќе

Летни online курсеви за деца - 2021

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите детски online курсеви. Уписи до 20.6.2021 Наставата почнува на 23.6.2021.

Прочитај повеќе