social image

Инвестирајте во знаењето на вашите деца - Детски курсеви

Детски online курсеви

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите нови детски online курсеви.
  • Искористете го попустот од 25% и завршете степен за два месеци.
  • Еден степен се изучува во 50 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 3 x 120 минути или 4 x 90 минути.


Уписи до 19.6.2020 Наставата почнува на 22.6.2020.

Искористете ја моменталната ситуација, инвестирајте во знаењете на вашето дете.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести