ВЕСТИ И НАСТАНИ

Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици. Курсеви за возрасни, Курсеви за деца, Индивидуални часови

Прочитај повеќе

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе

Септември ни тропа на врата

Уписи до 10.09.2021 од 12 до 20 часот. Почеток на наставата 15.09.2021.

Прочитај повеќе