ВЕСТИ И НАСТАНИ

WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM

Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава.

Прочитај повеќе

Одлука на Влада - мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот

Согласно одлуката на Владата на Р С Македонија Ве информираме дека и во нашата образовна институција нема да се одржува настава во наредните 14 дена, почнувајќи од 11.3.2020.

Прочитај повеќе