social image

Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

Учебната година завршува - учењето странски јазици продолжува.

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици.
 
Искористете го моментот, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од каде било.

Курсеви за возрасни

  • Еден степен се изучува во 44 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 4 x 120 минути.
  • Траење на курсот: 20.6.2022 – 26.7.2022

Курсеви за деца

  • Еден степен се изучува во 56 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 4 x 150 минути или 5 x 120 минути
  • Траење на курсот: 20.6.2022 – 27.7.2022

Индивидуални часови

  • Општ јазик
  • Специјализирана настава – конверзација, деловен...
  • Подготовка за меѓународни сертификати – CAE, FCE, TOEFL, IELTS, SD1…..
  • Пакет од 10 часа по 60 минути со динамика од 2 до 5 часа неделно


Уписи до 17.6.2022 Наставата почнува на 20.6.2022.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Побрзајте и обезбедете го вашето место.

Поврзани вести