social image

Септември ни тропа на врата

Возбудени за почетокот на новата учебната година!?

На 01.09 во училиштата започнува новата учебна година, а во Piccadily S почнуваат уписите.
  • Уписи секој работен ден од 12 до 20 часот.
  • Англиски, германски, француски, италијански и македонски за странци.
  • Курсеви за деца и возрасни. 
  • Најдете ја локацијата најблиску до Вас и станете дел од нашата приказна и традиција!


Уписи до 10.9.2021 Наставата почнува на 15.9.2021.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести