social image

Летни online курсеви за деца - 2021

Инвестирајте во знаењето на вашите деца

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите детски online курсеви.
  • Искористете го попустот од 20% и завршете степен за два месеци.
  • Еден степен се изучува во 56 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 4 x 120 минути.


Уписи до 20.6.2021 Наставата почнува на 23.6.2021.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести