social image

Летни Online Курсеви - 2021

Учебната година завршува - учењето странски јазици продолжува.

Стекнете нови знаења и постигнете го соодветното ниво на познавање на странски јазик за помалку од 5 недели, пократок временски период од вообичаено.

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви и индивидуални часови по странски јазици.
 

Искористете го моментот, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од дома.

Уписи до 20.6.2021. Наставата почнува на 28.6.2021.

 
1. Курсеви по странски јазици
  • Еден степен се изучува во 45 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 4 x 150 минути или 5 x 120 минути.
  • Траење на курсот: 28.6.2021 – 27.7.2021
 
2. Индивидуални часови
  • Општ јазик
  • Специјализирана настава – конверзација, деловен...
  • Подготовка за меѓународни сертификати – CAE, FCE, TOEFL, IELTS, SD1…..
  • Пакет од 10 часа по 60 минути со динамика од 2 до 5 часа неделно

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Побрзајте и обезбедете го вашето место.

Поврзани вести