social image

Он-лајн курсеви по германски јазик

Учете германски јазик во Пикадили С

Училиштето за странски јазици Пикадили С организира интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик.


Интезивни курсеви

  • 64 часа по 45 минути со динамика на настава 2 пати неделно по 90 минути.
  • Траење на курсот: 16 недели.
 

Суперинтензивни курсеви

  • 64 часа по 45 минути со динамика на настава 3 пати неделно по 120 минути или 4 пати неделно по 90 минути.
  • Траење на курсот: 8 недели.
За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести