social image

Летни Online Курсеви - Лето 2020

Учебната година завршува - учењето странски јазици продолжува.

Искористете ја моменталната ситуација, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од дома.

Стекнете нови знаења и постигнете го соодветното ниво на познавање на странски јазик за помалку од 5 недели, пократок временски период од вообичаено.


ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

 

Уписи до 19.6.2020. Наставата почнува на 22.6.2020.

 
1. Курсеви по странски јазици
  • Еден степен се изучува во 45 часа по 60 минути.
  • Динамиката на наставата е неделно 4 x 150 минути или 5 x 120 минути.
  • Траење на курсот: 22.6.2020 – 21.7.2020 
 
2. Индивидуални часови
  • Општ јазик
  • Специјализирана настава – конверзација, деловен...
  • Подготовка за меѓународни сертификати – CAE, FCE, TOEFL, IELTS, SD1…..
  • Пакет од 10 часа по 60 минути со динамика од 2 до 5 часа неделно
  • Пакет од 20 часа по 60 минути со динамика од 4 до 10 часа неделно.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Побрзајте и обезбедете го вашето место.

Поврзани вести