social image

WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM

Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава.

Почнавме со повисоките степени, ученици и слушатели на возраст над 10 години.
 

Наредната недела стартуваме со помалите, односно со слушателите под 10 години.

Се соочуваме со одредени проблеми, но ги решаваме.

Битно наставата се одвива, децата и слушателите среќни и задоволни и со нетрпение го очекуваат наредниот час.

Голема благодарност на родителите на нашите ученици за несебичната подршка.

СЕ ГЛЕДАМЕ ВО НАШАТА ВИРТУЕЛНА УЧИЛНИЦА!

ОСТАНЕТЕ ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ!

Галерија

Поврзани вести