social image
Актуелно

Подготовки за матура 2024

Запознајте се со нашата програма која се однесува на подготовки за матура.
  • 20 часа по 60 минути
  • времетраење 7 недели
  • наставата се одржува во сабота од 11:00 - 14:00 часот

Резервирајте го вашето место. 

Уписите траат до 20.03.2024. Наставата почнува на 23.03.2024.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.

Поврзани вести