social image
Актуелно

Уписи за 2023/24 учебна година

Back to School 2023

На 30.8.2023 во нашето училиште започнуваат уписите за новата учебна година.
  • Ве очекуваме секој работен ден од 12 до 20 часот.
  • Англиски, германски, француски, албански, италијански и македонски за странци.
  • Курсеви за деца и возрасни.
  • Групна и индивидуална настава.
  • Подготовки за меѓународни сертификати.
  • Најдете ја локацијата најблиску до Вас и станете дел од нашата приказна и традиција!


Уписите траат до 13.9.2022. Наставата почнува на 18.9.2022.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.