social image

Подготовки за матура 2023

Запознајте се со нашата програма која се однесува на подготовки за матура.

  • 20 часа по 60 минути

  • времетраење 7 недели

  • наставата се одржува во сабота од 11:00 - 14:00 часот

Резервирајте го вашето место. 

Уписите траат до 22.03.2023. Наставата почнува на 25.03.2023.

За подетални информации јавете се на некој од нашите телефони или пополнете е-пријава.