ВЕСТИ И НАСТАНИ

Летни Online Курсеви - Лето 2020

Искористете ја моменталната ситуација, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од дома. ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви и индивидуални часови по странски јазици. Уписи до 19.6.2020.

Прочитај повеќе