social imagesocial imagesocial image
Интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик.
Уписите се во тек.
  • СО СТРЕМЕЖ КОН СОВРШЕНСТВО
    --------
    Подготовка за меѓународно признати сертификати

  • УЧИМЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ОД МАЛИ НОЗЕ
    ---------
    Курсеви за деца, средношколци и возрасни

ЗАПЛОВЕТЕ СО НАС ВО СВЕТОТ НА ЈАЗИЦИТЕ

Нашето училиште нуди јазични курсеви по англиски, германски, италијански, шпански, француски, албански и македонски јазик за странци. Се работи по програми од Express Publishing, Oxford, MacMillan, Hueber, Klett и Cornelsen.
*ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СТЕПЕНОТ СЛУШАТЕЛИТЕ ПОЛАГААТ ФИНАЛЕН ТЕСТ И ПО НЕГОВОТО УСПЕШНО ПОЛОЖУВАЊЕ СЕ ЗДОБИВААТ СО ДИПЛОМА ЗА СООДВЕТНИОТ ЈАЗИК.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Располагаме со квалификуван кадар кој долги години работи како тим и професионално ги извршува сите услуги кои ги нудиме.
Германски јазик во Пикадили С - Уписите се во тек 08.11.2020 Интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик во Пикадили С. Уписите се во тек. Види детали
Он-лајн курсеви по германски јазик 31.8.2020 Училиштето за странски јазици Пикадили С организира интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик. Види детали
Уписите за новата учебна година 2020/ 21 во Пикади... 28.8.2020 Учете од најдобрите и со најдобрите. Запишете се на јазичен курс во Пикадили С, училиште со докажан успех и врвни резулт... Види детали
Види ги сите нови вести

4500+
Преводи

300+
Клиенти

6000+
Слушатели