ВЕСТИ И НАСТАНИ

Инвестирајте во знаењето на вашите деца - Детски курсеви

Уписи до 19.6.2020 Наставата почнува на 22.6.2020

Прочитај повеќе

Летни Online Курсеви - Лето 2020

Искористете ја моменталната ситуација, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од дома. ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви и индивидуални часови по странски јазици. Уписи до 19.6.2020.

Прочитај повеќе

WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM

Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава.

Прочитај повеќе