ВЕСТИ И НАСТАНИ

Он-лајн курсеви по германски јазик

Училиштето за странски јазици Пикадили С организира интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик.

Прочитај повеќе

Подготовки за новата учебна 2020/21 година - Пикадили С ќе овозможи три начини на учење

Наставата оваа учебна година ќе биде организирана согласно тековната ситуација, односно училиштето Пикадили С ќе овозможи три начини на учење...

Прочитај повеќе

Инвестирајте во знаењето на вашите деца - Детски курсеви

Уписи до 19.6.2020 Наставата почнува на 22.6.2020

Прочитај повеќе