ВЕСТИ И НАСТАНИ

Германски јазик во Пикадили С - Уписите се во тек

Интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик во Пикадили С. Уписите се во тек.

Прочитај повеќе

Он-лајн курсеви по германски јазик

Училиштето за странски јазици Пикадили С организира интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик.

Прочитај повеќе

Уписите за новата учебна година 2020/ 21 во Пикадили С започнаа

Учете од најдобрите и со најдобрите. Запишете се на јазичен курс во Пикадили С, училиште со докажан успех и врвни резултати.

Прочитај повеќе