ВЕСТИ И НАСТАНИ

Летни online курсеви за деца - 2021

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите детски online курсеви. Уписи до 20.6.2021 Наставата почнува на 23.6.2021.

Прочитај повеќе

Летни Online Курсеви - 2021

Уписи до 20.6.2021. Наставата почнува на 28.6.2021. Искористете ја моменталната ситуација и инвестирајте во себе.

Прочитај повеќе

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски уписи за интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе