ВЕСТИ И НАСТАНИ

Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици. Курсеви за возрасни, Курсеви за деца, Индивидуални часови

Прочитај повеќе

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе

Летни online курсеви за деца - 2021

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите детски online курсеви. Уписи до 20.6.2021 Наставата почнува на 23.6.2021.

Прочитај повеќе