ВЕСТИ И НАСТАНИ
Актуелно

Уписи за 2023/24 учебна година

Back to School 2023. На 30.8.2023 во нашето училиште започнуваат уписите за новата учебна година. Ве очекуваме секој работен ден од 12 до 20 часот.

Прочитај повеќе

Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици. Курсеви за возрасни, Курсеви за деца, Индивидуални часови

Прочитај повеќе

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе