ВЕСТИ И НАСТАНИ

WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM

Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава.

Прочитај повеќе

Одлука на Влада - мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот

Согласно одлуката на Владата на Р С Македонија Ве информираме дека и во нашата образовна институција нема да се одржува настава во наредните 14 дена, почнувајќи од 11.3.2020.

Прочитај повеќе

Уписите се во тек

На 02.09 во училиштата започнува новата учебна година, додека во Piccadily S почнуваат уписите. Најдете ја локацијата најблиску до Вас и станете дел од 25 години традиција!

Прочитај повеќе