ВЕСТИ И НАСТАНИ
Актуелно

Подготовки за матура 2023

Почеток на групите 25.03.2023

Прочитај повеќе

Отворен ден и демо час

Дојдете на отворен ден и демо час.

Прочитај повеќе

Уписи за новата 2022/23 учебна година

Уписите почнуваат од 31.08.2022 - 12.09.2022. Уписите се секој работен ден од 12 - 20 часот. Подгответе се!

Прочитај повеќе