ВЕСТИ И НАСТАНИ

WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM

Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава.

Прочитај повеќе

Одлука на Влада - мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот

Согласно одлуката на Владата на Р С Македонија Ве информираме дека и во нашата образовна институција нема да се одржува настава во наредните 14 дена, почнувајќи од 11.3.2020.

Прочитај повеќе

Славиме 25 години успех

Целата приказна започнува во 1994 година кога Пикадили С го отвара своето прво училиште. Упорноста, креативнoста и големата посветеност на вработените резултираше со голем успех кај нашите слушатели кои воедно се нашата најголема реклама.

Прочитај повеќе