ВЕСТИ И НАСТАНИ

Отворен ден и демо час

Дојдете на отворен ден и демо час.

Прочитај повеќе

Уписи за новата 2022/23 учебна година

Уписите почнуваат од 31.08.2022 - 12.09.2022. Уписите се секој работен ден од 12 - 20 часот. Подгответе се!

Прочитај повеќе

Летни Online Курсеви по англиски и германски јазик за деца и возрасни - 2022

ПИКАДИЛИ С организира летни суперинтензивни онлајн курсеви за деца и возрасни и индивидуални часови по странски јазици. Курсеви за возрасни, Курсеви за деца, Индивидуални часови

Прочитај повеќе