ВЕСТИ И НАСТАНИ

Септември ни тропа на врата

Уписи до 10.09.2021 од 12 до 20 часот. Почеток на наставата 15.09.2021.

Прочитај повеќе

Летни online курсеви за деца - 2021

Поминете го интересно и забавно ова лето со нашите детски online курсеви. Уписи до 20.6.2021 Наставата почнува на 23.6.2021.

Прочитај повеќе

Летни Online Курсеви - 2021

Уписи до 20.6.2021. Наставата почнува на 28.6.2021. Искористете ја моменталната ситуација и инвестирајте во себе.

Прочитај повеќе