ВЕСТИ И НАСТАНИ

Jануарски уписи во ПИКАДИЛИ С - вклучи се!

Јануарски уписи за интензивни, суперинтензивни курсеви и индивидуални часови по странски јазици.

Прочитај повеќе

Германски јазик во Пикадили С - Уписите се во тек

Интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик во Пикадили С. Уписите се во тек.

Прочитај повеќе

Он-лајн курсеви по германски јазик

Училиштето за странски јазици Пикадили С организира интензивни и суперинтензивни курсеви по германски јазик.

Прочитај повеќе